Vi tilbyder prismatch på alle varer!

Bag home feeling

Bag home feeling står to arbejdsomme herrer, som bestemt ikke er uprøvede ud i iværksætteri.

Vi driver en række virksomheder i forskellige brancher, og selvom vi har meget at se til, så spirede, der en lille drøm i os begge, om at starte en webshop, med produkter til boligen og til det levede liv.

Hverdage er den type dage, som vi mennesker gennemlever flest af – Så hvorfor ikke gøre den til noget særligt ved at omgive dig selv og din familie med lækre produkter, der tilføjer lidt luksus og en skøn hjemlig følelse hver eneste dag? Vi ønskede at skabe præcis det online univers, du kan besøge, når du ønsker at forkæle dig selv eller andre med lækre produkter til hverdagslivet.

Vi håber, at I vil kunne føle vores passion, uanset om du handler hos os eller blot søger lidt inspiration til dit hjem.

Om home feeling

Danskejet webshop med fokus på Nordens mange skønne facetter, tilført et tilpas drys æstetisk design og fransk finesse.

home feeling er stedet, hvor du finder boligtekstilerne og interiørprodukter til dit hjem. Vi fører udelukkende kvalitets brands, som vi føler vi kan stå inde for, og vi som vi selv ville elske at bringe ind i vores hjem.

Du, vil hos home feeling altid kunne finde masser af inspiration til din bolig samt lækre tekstiler fra flere af de største danske brands. Sortimentet vil løbende udvides, i takt med, at vi fristes af nye skønne produkter og mærker.

Ønsker du, at holde dig opdateret på vores nyheder og samtidig modtage en rabat på -15% på hele din første ordre, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

home feeling vil vi altid gerne være skarpe på priserne, og du kan derfor altid henvende dig til os, hvis du finder en af vores lagerførte produkter billigere andre steder, så matcher vi selvfølgelig prisen. Læs mere om betingelserne for prismatch her.

Vi ser frem til at servicere dig, og håber, at du vil nyde vores hjemlige-univers.