Vi tilbyder prismatch på alle varer!

HURRICANE m. reb Stor

188,00 kr.

Denne smukke hurricane-stage på imponerende 19,5 cm er en alsidig løsning til at skabe stemning både indendørs og udendørs. Med dens rustikke og stilrene design kan den tilpasses enhver anledning, sæson eller indretningsstil ved at style den med forskelligt farvet indhold, lys eller brug den som vase med blomster.

Udstyret med et elegant jutereb som håndtag, er det en leg at flytte denne hurricane rundt efter behov, så du kan skabe den ønskede hyggelige atmosfære, hvor end du ønsker det. Med blot et par enkle tilføjelser, som for eksempel sand og sten i dine yndlingsfarver, kan du forvandle denne stage til at sprede varme og glæde både inde og ude.

Forestil dig at sidde på terrassen eller ved stranden, omgivet af lyset fra denne smukke stage, mens du nyder de lange sommeraftener i godt selskab. Med sin holdbare konstruktion er denne hurricane-stage ikke blot et dekorativt element, men også en praktisk og funktionel tilføjelse til både dit inde- og uderum.

Du kan også finde denne fantastiske hurricane i en mindre model på 14.5 cm. Disse hurricanes med reb er designet til alsidig brug, og de kan derfor både stå eller hænges op.

-
+
Den samlede pris vil blive pålagt fragtomkostninger

Fragtpriser:
Levering til Pakkeshop: 39,-
Levering til erhvervsadresse: 39,-
Omdeling til privatadresse: 49,-

GRATIG fragt v. køb over 599,- til enten Pakkeshop eller erhvervsadresse.
Ved køb over 599,- koster levering til privatadresse 19,-

Leveringstid: 1-3 hverdage

Produktinformation:

  • Mål: H 19.5 cm. Ø 11 cm.
  • Materiale: glas, jute
  • Farve: Klart glas
  • Mærke: Chic Antique